21 Mayıs 2011

Vietnam-Phu My-Vung Tau



Uzun bir zaman oldu Vietnam’a ayak basıp oradan uzaklaşalı. Bu bölgede gezecek vakit bulamadığımız için ben de yazmaya pek hevesli olmadım. Ben de en azından çektiğim fotoğrafları paylaşayım dedim ucundan. Sonra baktım fotoğraf açısından da pek zengin değilim, bizden daha çok gezme fırsatı bulmuş arkadaşlarımızın çektiklerinden eklesem nasıl olur dedim.

Vietnam’ın Ho Chi Minh(Saygon) şehrine THY’nin direkt seferi var. Biz bu yolu kullanarak Vietnam’a ulaştık. Oradan iki saatlik kara yolculuğuyla Phu My şehrine vardık. Phu My şehrinde alışveriş merkezinde biraz vakit geçirmekten başka zamanımız olmadı. Küçük de olsa gördüğümüz yer Vietnam’ın gayet temiz, gezilebilir ve gelişmiş bir ülke olduğunu anlamamıza yetti. İşte bunlar da hakkında pek bilgi sahibi olamasak da arkadaşlarımızın gezip çektiği Rio’yu andıran Vietnam fotoğrafları:

















4 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba..ilk önce...bende vietnama gitmek istiyorum..ama bir yolunu bulamıyorum..nasıl gidebilirim..vize almak zor mu..yada tur şirketleriyle mi gitsem..tek başına gidersem eğer nasıl olabilir..bana yardımı olabilir misiniz ?

MorBaykus dedi ki...

Merhabalar...

Benim Vietnam'a gidişim bir nevi iş yüzünden, o yüzden sorularınızı cevaplayamayacağım maalesef. Konuyla ilgili vize ve gezi ayrıntıları bazı gezi bloglarında rastlamıştım. Araştırmanızı öneririm.

Kolaylıklar diliyorum.

Adsız dedi ki...

cevap verdiğiniz için teşekür ederim..

MorBaykus dedi ki...

Ben teşekkür ederim, umarım gidip görebilirsiniz.